• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Konkursi: 16 vjecari fiton 50 000$ ne Konkursin se kush shkruan me shpejt SMS

Nje event i rralle u mbajt dje e merkure 8 gusht 2012 ne New York, Sh.B.A. Eventi i mbajtur nga LG ne nivel kombetar per Ameriken u fitua nga nje 16 vjecar i quajtur Austin Wierschke i cili fitoi edhe cmimin prej 50 000 dollaresh. Ne konkurs ishin kualifikuar dhjetra vete, te cilet duhet te performonin mbi te gjitha tre vecori: saktesine, shpejtesine dhe perqendrimin. Ne morine e garave qe ata iu nenshtruan ishin edhe te shkruanin nje sms me sy mbyllur, me nje dore etj. Eventi u mbajt dje ne New York
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA