• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Kulmaku Tashme do te jete Park Kombetar. Ndryshimi ka ndodhur me se fundmi.

Vendi i njohur si Kulmaku, ne malin e Tomorrit tashme do te kete statusin e Parkut Kombetar. Gjate javes qe shkoi disa burime nga Tirana per corovodaonline cituan se nje hapesire prej afro 9 800 ha do te konsiderohet Park Kombetar. Me heret kjo hapesire konsiderohej Zone e Mbrojtur. Nocioni Park Kombetar do te thote automatikisht se ne kete pjese do te ndalohet automatikisht cdo intervent njerezor, dukuri si kullota te bagetive, prerje druresh apo gjueti dhe nxjerrje mermeri apo guresh do te jene te pakten ne kete hapesire 9 800 ha te ndaluara. Kulmaku me se shumti ne Shqiperi njihet si vend fare pelegrinimit te pervitshem bektashi ne teqene e Abas Ali ne Malin e Tomorrit. Raporti Jozyrtar.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA