Për Reklama dhe njoftimet tuaja në Corovoda Online me sms-service: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

Nje tjeter website i Skraparit Zyrtar. Mes gabimesh dhe modes se hapjes se faqeve Websiti i Paazhornuar

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

Te hapesh nje website per institucionet ne Skrapar eshte forma me e re e komunikimit me publikun. Pervec aksesit keto website kerkojne administratore te mirefillte per azhornim, ne te kundert te ashtuquajturit profesionist te rrjetit abuzojne duke bere madje Gag ne rrjet. Keshtu, Nje tjeter websit zyrtar i Skraparit i referohet Drejtorise se Shendetit Publik Ne Skrapar. Por nese thjesht deperton ne klikim ne adresen e ketij institucioni pervecse disa fotosh dhe germezime asgje nuk gjen me shume. Madje Corovoda On Line kap ne linkun qe ju japim ne vijim edhe nje prej gafave ne kete website. Sikunderse mund ta ndiqni duke klikuar ketu, ne kete link poshte nje fotoje te ngarkuar dhe te bere publike, administratoret e bllofit te radhes nuk kane levizur qofte edhe modelin e temes, madje poshte fotos se gruaje shkruhet "Toni Blair eshte nje cik ne siklet sot".  Nje nenshkrim pa lidhje fare me kontekstin, dhe nje tekst i riperseritur gjendet thuajse ne gjithe websitin zyrtar ne fjale. Azhornimi i fundit i ketij websiti sipas faqes tregon 16 dhjetor 2011. Imazhi nje foto web nga dshpskrapar.gov.al
©Corovoda On Line

edhe ZëRI YT...!

...SEPSE SKRAPARI TY ... TË DO!

Nga Muaji Mars 2017 në këtë hapësirë Propozimet 2017 për Personalitetin e Vitit për Skraparin

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

RRETH

Përmirësimi i Projektit Corovoda Online varet edhe nga, së paku nga ata që munden të kontribuojnë për këtë inisiativë lokale. Çdo Ide, Sygjerim apo Kontributi juaj modest monetar na ndihmon në ndryshimin e imazhit dhe vazhdimësinë tonë bashkë ju. Ne ju falenderojmë që na ndiqni dhe që vijoni prej 6 vitesh të qëndroni me ne. Nga Zemra e Shqipërisë, Drejt e në Zemrën tuaj... Ky është Corovoda Online Blog!

Biblotekë

NËN AXHENDË

1 Shkurt 2017
Binjakëzimi mes Bashkisë Skrapar dhe Bashkisë së Bagcilar (Turqi) përkon me 1 vit nga data e lidhjes së marrëveshjes ndër dy bashkive. Zyrtarisht marrëveshja u lidh në 1 shkurt 2016
7 Shkurt 2017
Punime në Nënstacionin elektrik në Çorovodë. Pa energji elektrike disa zona në Skrapar në fashën orare 09:00 deri rreth orës 14:00
12 Shkurt 2017
Kategoria e Dytë, Grupi B në futboll rinis sezonin 2017. Skrapari nuk do të luaj në këtë ditë pasi kalendari përkon pushim për të. Gjatë Shkurtit Skrapari do ndeshet me Memaliaj (19 shkurt) dhe Këcyrën (26 shkurt)
14 Shkurt 2017
Dita e të Dashuruarve edhe këtë vit, pritet të t'u rezervohet mjediseve festive në zona turiztike apo bare dhe resorante të zonës, ku dashuria gërshetohet me bukuritë e natyrës dhe gatimeve të zonës.
17 Janar 2017
96 - Vjetori i Kongresit të Parë Bektashi që u mbajt nga datat 14 - 17 Janar 1921 në Teqenë e Prishtës - Skrapar.
21 Janar 2017
Betaja më e madhe luftarake "Beteja e Tëndës së Qypit" do të jetë në fokus të kësaj dite në Skrapar.

PROMOCION

Recent Entries

PROMOCION

Kjo hapësirë do të konfigurohet së shpejti. Nëse dëshironi që biznesi apo njoftimi juaj të jetë këtu, mos prisni gjatë. Munde të jetë e juaja. Për më shumë përdor opsionin Kontakt dhe ne do ju përgjigjemi menjëherë.

Gatimi Zonal

Visit Skrapar

10% discount for restaurants and purchase of typical products.
Support and touristic orientation to the people who visit Skrapari region

Pritshmëria Skrapari drejt Votës 2017

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

LIVE UPDATE (off)

MË HERËT

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA