• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Plagjatura: Logoja zyrtare e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise elemente te njejte me Trinidad Tabago

Nje tjeter skandal i shtohet Shqiperise Zyrtare qe seleksionon simbolikat. Kete here eshte logoja e emetuar per vitin jubilar te 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise e cila fatkeqesisht perfshihet nen plagjature. Keshtu shume portale mediatik lajmesh ne Shqiperi publikuan me se fundmi edhe nje imazh qe perdoret me rastin e 50 vjetorit te Pavaresise se shtetit Trinidad Tabago. Ne te dyja logot dallohen qarte simbolika te peraferta, ngjyra sfond, dekor dhe forma grafike te cilat kane pothuajse nje perbashkesi. Nuk dihet se nen marken e kujt eshte copyrighti i kesaj logoje por me se paku sikunder edhe imazhi tregon dallohet se kemi te bejme me nje krijim te ideuar nga njera prej logove. Logoja me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise gjate 2012 po vendoset edhe ne shkresat zyrtare te Shqiperise.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA