• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Polican: Percillen ne banesen e fundit 2 viktimat e ngjarjes se djeshme ne Kombinatin Mekanik

Ne orare te vecuara, paraditja e mortit ne Polican, nje dite pas ngjarjes se djeshme do te percillte ne banesen e fundit te dy shtetasit qe humben jeten pas nje konflikti. Sipas reportit te dyja funeralet u mbajten ne orare respektive 11:00 dhe 13:00 te kesaj te marte 7 gusht 2012. Ngjarja e djeshme ne Polican ishte lajmi kryesor te kronikes ne shume media shqiptare. Ceremonite u kryhen ne qetesi dhe kryesisht ne to merrnin pjese te afert dhe banore te Policanit dhe Skraparit.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA