• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Policani kthehet ne Horror: Shtetasi i pret koken kufomes. Shetit per disa minuta me koken e prere te tij ne uzine

Nje tjeter ngjarje e rende u rregjistrua pak pas mesimit te lajmit se 2 persona mbeten te vrare ne Polican, ne Hyrje te Uzines se ish-Kombinatit Ushtarak. Vrasja sikunderse ju kishim shkruar me pare se kishte konflikte te meparshme mes dy personave dyshohet per nje lidhje jashtemartesore te njeres prej viktimave me bashkeshorten e viktimes tjeter, rregjistroi nje tjeter ngjarje te paprecedente. Sipas raportit nje shtetas me inicialet K.G. pasi mesoi se i vellai i tij mbeti i vrare, shkon dhe i pret koken kufomes se personit tjeter qe u vetvra. Per disa minuta me koken e prere ai ka shetitur ne mjediset perreth uzines. Ngjarja Horror ka perfunduar pak caste me pare.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA