• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Sondazhi

Personaliteti 2012 i Skraparit: Kush do te jete fituesi Juaj ne kete edicion te vitit te Trete Radhazi qe Organizojme deri ne cdo fund dhjetori. Pas fazes se pare se publikimit te sondazhit 2012 dhe votave te marra deri ne korrik 2012 (rezultatet publikuar ne grupimin tone social ne Facebook) qartesojme voten edhe permes kesaj faze te dyte. Votat tuaja do te mblidhen me ato te fazes se pare dhe ne 24 dhjetor do te japin edhe fituesin e edicionit te trete qe perkon me kete vit 2012. Shprehni mendimin tuaj mbi me te preferuarin dhe behu pjese aktive e Corovoda On Line sondazh.


©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA