• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

70 vjetori i Clirimit te Corovodes. Ja axhenda: Politizohen edhe ftesat. Ankesat: Perzgjedhje selektive

Ndersa te merkuren 5 Shtator 2012 Corovoda do te festoj 70 Vjetorin e Clirimit u mesua me heret edhe axhenda ditore e aktiviteteve te dites. Ndonse besohet se Presidenti i Republikes se Shqiperise Bujar Nishani mund te jete pjese e ketyre aktiviteteve, te pakten ne ftesat zyrtare te shperndara ketyre diteve ne Corovode nuk specifikohet Fjala Pershendetese e Presidentit qe shpresohet qe do te jete pjese e ketyre aktiviteteve. Por ja se cili eshte Programi i Dites se 5 Shtatorit 2012:
Programi i Festes:
ora 10:00 - Homazhe ne Varrezat e Deshmoreve
ora 10:30 - Vizite ne Muzeun Historik
ora 11:00 - Miting Festiv ne Sheshin e Qytetit
- Fjala Pershendetese N.Spahiu
- Fjala e Rastit “Clirimi i Skraparit me 5 Shtator 1942” E.Naska
- Pershendetje nga te Ftuar
ora 12:30 – Dreka
Por nje ane tjeter e para festes lidhet me disa reporte qe flasin per ankesa lidhur me perzgjedhjet selektive per pranine dhe dergimin e ftesave. Ndonse nuk mund te vertetohen, sipas pretendimeve edhe kjo feste eshte politizuar pasi sipas tyre Ftesat jane perzgjedhur dhe perpiluar me nje selektim kriteri politik.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA