• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Alert: Rritet aktiviteti sizmik ne Shqiperi Disa termete ne Shqiperi Parashikimi i qendres mesdhetare

Ndonse jane thjesht parashikime 7 ditore, autoritet shqiptare duhet ti kushtojne rendesi 7 diteve ne vijim pasi duke nisur nga sot lekundje sizmike do te jene prezent ne Shqiperi. Sipas Qendres Sizmologjike Euro Mesdhetare, ne versionin online ne 24 oret e ardhshme nje lekundje sizmike mund te ndodh ne afersi te Ballshit, Fier. Por kjo nuk do te jete e vetmja. Sipas update te ores 00:01 e se premtes 7 shtator 2012 brenda dy diteve pritet te ndodh edhe nje tjeter lekundje sizmike ne afersi te Peqinit. Ne 5 ditet e tjera, sikunderse imazhi satelitor tregon ne rrathe ngjyre te verdhe priten edhe se paku 5 lekundje te tjera.Ndonse jane parashikime, nuk mund te dihet intesiteti i pritshem i goditjes sizmike, gjithesesi nen alert blogu yne publikon updatin e ores 00:01 te kesaj te premte 7 shtator 2012 sikunderse imazhi tregon parashikimin ne fjale.
©Corovoda On Line / Burimi dhe Imazhi: Fotoweb: emsc-csem.org

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA