• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ceremonia: Sot ne Axhende ceremonia e perurimit te Rruges Corovode - Hambull

Gjate dites se sotme 4 shtator 2012 ne axhenden lokale eshte edhe mbajtja e nje ceremonie perurimi e nje rruge ne Skrapar. Rruga e cila eshte nen juridiksionin e Komunes Qender, Skrapar ne fakt eshte prej mese 4 muajsh e perfunduar por mesa duket sot do te kete edhe ecjen e zyrtareve te larte mbi te. Keshtu krahes drejtuesve te larte te Qarkut Berat, Drejtuesve te Komunave respektive etj, me heret eshte cituar se edhe Kryeministri i Shqiperise Sali Berisha mund te jete pjese e axhendes se sotme. Investimi i Fondit Shqiptar te Zhvillimit dhe Qeverise Shqiptare perfshin sistemim asfaltimin e ketij aksi. Gjate Fazes se Pare punimet nuk e perfshinin Corovoden pasi punimet nisnin nga lokaliteti Cerenisht per ne Hambull cka do te thote jashte vijes se verdhe se bashkise, por mendohet se pjese e ketij investimi mund te jete edhe nje segment problematik per banoret e Corovodes, ai qe e lidh qytetin me varrezat publike, nje segment ne afro 1.3 kilometer dhe qe per shume fushata radhazi i pa vene dore. Imazhet arkiv 2012 i perkasin segmentit ne fjale.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA