• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koordinata X: Ja kush janë Qytetarët e Nderit të Skraparit ndër vite. Ja lista e plote e figurave te ndritura te qytetit

Titujt e akorduar nga Bashkia ndër vite, nën sigletën "Qytetar Nderi" shtojnë një krenari më shumë për vlerën dhe kontributin e asaj çfarë emri Çorovodë fsheh nën punën e palodhur, dinjitetin e lartë dhe krenarinë e Skraparit ndër vite. E pikërisht për këtë Corovoda On Line liston në këtë postim, personalitetet e vlerësuara me këtë titull nga Bashkia Çorovodë ( tashmë me ndryshimet e 2015 mbi Ndarjen Administrative Territoriale quhet Bashkia Skrapar) ndër shume vite për të ardhur deri tek e sotmja. Janë mbajtësit e këtij titulli të lartë lokal me të cilët Corovoda ndërton respektin e viteve të së djeshmes, së tashmes dhe të atyre që do të vijnë. E pikërisht në këtë vazhdë, Corovoda On Line vazhdon të jetë trasmetuesi më interaktiv lokal për një krenari më shumë, duke postuar në vijim Listën e Mbajtësve të Titullit "Qytetar Nderi" i Bashkisë Skrapar.
LISTA E TITUJVE "QYTETAR NDERI" BASHKIA SKRAPAR:

1. Kahreman Ylli
2. Xhevahir SPAHIU
3. Orhan FRASHERI
4. Mestan UJANIKU
5. Lefter LAME
6. Sulo GRADECI
7. Lake DINGO
8. Vesel PINDERI
9. Skender MALINDI
10. Sabri SULCE
11. Adil BEKTESHI
12. Barjam RADESHI
13. Asllan CAKA
14. Teki MALINDI
15. Sabri DYLI
16. Pasho HYSI
17. Neshat GERMENJI
18. Demir NUELLARI
19. Vaip GOGO
20. Novrus MALINDI
21. Rushit DERVISHI
22. Sabri BEJKO
23. Qetsor KALTANJI
24. Qani ZAIMI
25. BABA HEKURANI
26. Shoqata Italiane "I CARE"
27. Barjam MUÇA (Fondacioni Besa)
28. Dule MALINDI
29. Alfred MOISIU
30. Ermonela JAHO

©Corovoda On Line / UPDATE postimi më i fundit i referohet 28 qershorit 2016 ndërsa artikolli është shkruar për herë të parë në blogun tonë në 1 shtator 2012

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA