• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Mesnata nen zjarr: Zjarrefiksja shuan flaket ne hyrje te Corovodes. Nje person me aftesi te kufizuar ndez zjarr

Ne oret e vona te se premtes e ne fillim te se shtunes re tymi u pane ne nje pjese hyrese te Corovodes prane ish NSHN. Zjarri perparoi vetem pak metra pasi shume shpejt u shua totalisht ndersa mendohet se nje shtetase me aftesi te kufizuara mund te kete qene shkak i zjarrit te rene. Punonjesit e MKZ dhe Zjarrefiksja shkuan menjehere ne vendngjarje ndersa zjarri u shua totalisht. Sipas reporteve ky nuk ishte zjarri i vetem i se premtes 31 gusht 2012. Serisht po ne permasa te vogla nje tjeter zjarr u raportua gjate dites se djeshme ne nje pjese te skajshme prane lokalitetit te njohur Zhaban ndersa edhe ketu zjarri u shua shume shpejt dhe nuk pati dem ne bimesi te larte specifikon raporti. Ne krahesim me nje vit me pare gjendja e zjarreve dhe vatrave te tyre eshte shume me e mire se nje vit me pare. Por kronologjikisht ne reportet e Corovoda On Line te ketij gushti permes sinjaleve dhe fotove te mberritura ka patur ne gjithe Skraparin 4 raportime:
21 gusht 2012 – Vater Zjarri prane Malit Tomorr
31 gusht 2012 – Vater Zjarri prane godines se Ujesjellsit Polican
31 gusht 2012 – Vater Zjarri prane ish depos Zhaban, Corovode
31 gusht 2012 – Vater Zjarri prane ish NSHN Corovode
Ne te kater rastet Zjarret kane qene ne permasa te vogla dhe jane izoluar pa deme ne bimesi te larte.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA