• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Polican: Shuhet Vatra e Zjarrit rene ne Kuroren e Gjelber te qytetit. Shuarja: Me mjete rrethanore

Nje zjarr perfshiu nje pjese te skajshme te qytetit Polican ne pasditen e vone te se premtes 31 gusht 2012. Nje vater zjarri ra keshtu ne nje lokalitet prane Sh.A. Ujesjellesit ne Polican dhe per disa minuta fatkeqsisht pamjet e tymit dhe flakeve u konvertuan ne nje show per banoret ndersa shume pak persona te shoqerise civile u perfshine ne vullnetarizmin e casteve. Zjarri i fuqishem u arrit te shuhej fatmiresisht duke shpetuar perhapjen ne nje zone te madhe te gjelber. Si rendom sikunderse ne gjithe Shqiperine mjetet rrethanore ishin te vetmet qe munden te ndalnin perparimin e flakeve ndersa reporti citon se ne aksion u perfshi edhe nje mjet zjarrefikes ne minutat e fundit ndersa zjarri thuajse ishte shuar. Nuk dihet nese kemi te bejme me nje zjarr per shkaqe natyrore apo per zjarrvenie te qellimte. Sipas reportit rreth 30 persona mundesuan shuarjen e zjarrit ne qytetin e dyte administrativ te Skraparit.
©Corovoda On Line / Imazhi Policani Qytet Polican

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA