• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Prishet Rituali 15 vjecar: Vizita e Pare e Presidentit te Shqiperise, nuk ndodhi ne Corovode. Nishani preferoi Kukesin

Ndonse prej 15 vjetesh ne ritualin e larte te Skraparit, caktimi i Presidentit te Ri dhe vitet jubilare te Clirimit te Corovodes ishin tanime perkuese me 5 Shtatorin dite kur per te paren here te pakten 3 Presidentet e meparshem te Shqiperise, z.Bamir Topi, z.Alfred Moisiu, z.Rexhep Meidani benin viziten e pare zyrtare ne gjithe Shqiperine, Presidenti aktual Bujar Nishani “zhgenjen” vendasit lokal. Kjo sepse takimi i pare zyrtar neper rrethe te Shqiperise iu rezervua Kukesit duke prishur keshtu ritualin e vendosur qe prej disa vitesh. Nishani kthehej pas nje vizite 2 ditore nga Kosova ndersa kreu takimet me drejtuesit e larte lokal te Kukesit. “Po s’ka ndonje gje… Po mire…” etj zhargon si keto ishin reagimet e para neper disa administrata lokale ne Corovode si per te mos pranuar nen justifikim prishjen e ketij rituali. Mbase nuk mund te thuhet zyrtarisht por keto dy vitet e fundit “deshira” e frekuentimit te Corovodes zyrtare nga drejtues te larte te politikes dhe shtetit ne Corovode eshte e limituar vetem ne drejtuesit e nje subjekti politik ndersa dy drejtuesit primar te kampit PD dhe PS nuk kane preferuar shpesh here politiken lokale te Corovodes dhe kryesisht qendrimet gjate ketyre dy viteve kane qene sporadike dhe jozyrtare. Pervec eksponenteve te LSI nuk kuptohet se perse perfaqesues te Forcave PD dhe PS shmangin Corovoden ndonse ne nenlinja ka shume ide.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA