• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: Aleanca Kuq e Zi zyrtarizon strukturat Deri tani anetaresia ne 500 Gjate Muajit AK Miting

Permes nje kontakti te Corovoda On Line me Drejtuesin e Aleanca Kuq e Zi, Dega Skrapar M.Shallari mesohet se ky subjekt tashme ka te krijuara ne te gjithe Skraparin strukturat drejtuese.Vetem ne pak dite numri i anetaresise ne gjithe Skraparin sipas raportit ka shkuar ne afro 500 anetare dhe ky numer vijon te shtohet citon raporti. Forca Kuq e Zi e Kreshnik Spahiu duket se po gjen nje miratim te shpejte edhe ne Skrapar. Sipas Koordinatorit te ketij subjekti ne Skrapar tashme jane te ngritura te gjitha strukturat e ketij subjekti ne cdo komune dhe bashki. Raporti citoi se eshte zgjedhur Sekretari i Pergjitheshem ne Corovode, Koordinatori i Policanit, Kryesia dhe pritet qe brenda muajit te hapet Zyra Lokale e ketij Subjekti ne Corovode. Po ashtu jane zgjedhur edhe Kryetaret e Aleances Kuq e Zi ne te 8 komunat e Skraparit si dhe koordinatoret e cdo fshati. Ende nuk mund te thuhet me saktesi nje date por gjate ketij muaji shtator sipas te gjitha gjasave, Aleanca Kuq e Zi permes nje mitingu ne Corovode do te percjell me fort mesazhin politik te ketij subjekti.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA