• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Tjeter Rast Zjarri ne Corovode. Shuhet pak pas 19:00. Zjarri prane Fushes se Sportit. Zjarrvenia e qellimte

Deshmite e para pasditen e vone ne Corovode cituan se nje shtetas i vuri zjarrin nje terreni me bimesi te thate dhe shkurre shume prane Fushes Sportive ne Corovode. Brenda pak minutash re tymi mbuluan pjesen ne fjale ndersa punonjes te Zjarrfikses munden te shuanin flaket e zjarrit te rene. Nuk pati dem ne bimesi te larte por rreziku i perhapjes se flakeve ishte i larte. Ngjarja ende nuk eshte mesuar ne rrethana shkakesore te nisjes se saj por besohet se edhe ky rast ka te beje me nje zjarrevenie te qellimte. Ne aksionin e shuarjes se flakeve u perfshine pervec punonjesve te zjarrefikses, punonjes te rendit dhe forca vullnetare te cilat permes mjeteve rrethanore munden qe pak pas ores 19:00 te shuanin totalisht zjarrin e kesaj pasditeje 4 shtator 2012 ne Corovode ne nje segment te lagjes Hasan Seitaj.
©Corovoda On Line / Imazhi ka karakter ilustrues dhe nuk i perket vendngjarjes

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA