• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Alert: Akte dhune priten ne shume shtete. Filmi i ri shan Profetin Muhamet Ja Video e 4 diteve me pare

Zyrtare Europian dhe zyrtare te forcave te kualicionit po pergatiten pasi kane marre sinjale per shperthime te akteve te dhunes ne disa shtete. Gjithcka per shkak te nje filmi qe pritet te ngarkohet ne Youtube qe ka citime anti islam. Lajmi po kalon ne keto caste ne shume vende te botes ndersa ne Belgjike rritet niveli i sigurise per akte te mundshme terroriste. Filmi u publikua ne nje trailer ne YouTube te premten dhe mban titullin The Innocent Prophet: Life of Muhammad from the point of view of an ex-muslim. Corovoda On Line ne bashkengjitje publikon videon ne fjale ndersa ne minuten e 4te te videos prodhuesi i ketij filmi flet detaje.

Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA