• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

It's a boy! Lindi ne 1 janar 2013 Femija i pare qe lindi ne Corovode ne startin e vitit

Ndonse per shkak te periudhes festive, postimet e Corovoda On Line startuan pak me vonese per kete vit, tashme me i riu banor i Corovodes eshte 7 ditesh. Kjo sepse pikerisht ne 1.01.2013 ne Maternitetin e Corovodes lindi femija i pare i ketij viti nje beb i seksit mashkull. Ky eshte edhe i pari banor per 2013 ne Corovode ndonse prinderit e rinj banojne ne nje fshat prane Corovodes, ne Grepcke pjese e juridiksionit territorial te Komunes Qender. Tashme prej 4 vitesh radhazi ne portalin tone eshte bere tradite edhe percjellja e informacionit te lindjes se pare per vitin ne Corovode. Me urimin per nje jetegjatesi dhe shendet te plote Corovoda On Line nis keshtu edhe per kete vit sezonin e ri mediatik lokal. Faleminderit qe na ndiqni!
©Corovoda On Line/ Imazhi Arkiv

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA