• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
 • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
 • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ja Kalendari i plote i diteve te Festave Zyrtare ne Shqiperi per vitin 2013

Per te tretin vit radhazi edhe kete here ne corovodaonline publikojme te plote Kalendarin e Festave Zyrtare 2013 ne Shqiperi. Ato qe zyrtarisht konsiderohen dite pushimi zyrtare per shkak te festave me karakter kulturor, fetar, historik etj ju mund ti ndiqni me poshte:

Kalendari i festave zyrtare 2013

 
 • 1 dhe 2 Janar - Festat e Vitit të Ri
 • 14 Mars - Dita e Verës
 • 22 Mars - Dita e Nevruzit
 • 31 Mars - Dita e Pashkës Katolike
 • 1 Maj - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 5 Maj - Dita e Pashkës Ortodokse
 • 8 Gusht* - Dita e Bajramit të Madh
 • 15 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
 • 19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
 • 28 Nëntor - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29 Nëntor - Dita e Çlirimit
 • 8 Dhjetor - Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25 Dhjetor - Krishtlindjet
Nga zemra e Shqiperise, Drejt e ne zemren tuaj, Ju! Po ndiqni Corovoda On Line
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA