• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Bashkia Polican ne 30te Bashkite me te Miremenaxhuara te Europes. Certifikimi se shpejti

Sipas nje raporti Bashkia Polican pritet gjate diteve ne vijim te vleresohet nga nje Institucion Europian mbi menaxhimin me te mire lokal nder vite. Burimi citoi per corovodaonline se se vleresimi ne fjale pritet te vij realisht diteve ne vijim dhe i referohet periudhave disa vjecare te menaxhimit lokal. Kjo e liston Bashkine Polican ne 30 bashkite me te mira ne Europe per miremenaxhimin lokal brenda kushteve e te ardhurave apo sherbimeve per banor qe ofron Bashkia Polican. Ky mund te vleresohet si nje prej vleresimeve me te larta bere nga autoritete europiane per Skraparin duke e trasformuar dhe e sherbyer tashme si shembull te mire vendorin e Policanit. Bashkia Polican prej disa vitesh drejtohet nga Adriatik Zotka dhe shume ndryshime ne investime apo sherbime jane bere me te prekshme per banoret ne keto vite. Ndonse shpesh here vemendja e qeverive te ndryshme shqiptare ndaj bashkive te konsideruara te kategorizimit te 2te apo 3te nuk ka qene shume e madhe, miremenaxhimi i burimeve dhe qeverisjes vendore si dhe perfshirja reale e interesit te komunitetit e bejne kete institucion nje model.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA