• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode: Investimi prej mijera euro “Real Stone” ne perpunimin dhe tregetimin e Gurit Dekorativ te Skraparit

Nje investim per mijera eurosh konsiderohet si nder te paktat investime serioze ne Skrapar. Eshte rasti i sipermarrjes “Real Stone” qe operon ne hyrje te qytetit te Corovodes ne aktivitetin e nxjerrjes, perpunimin dhe tregetimin e gurit natyror te Skraparit. Biznesi ne fjale i hapur prej pak vitesh ka zgjuar interes per formacionet e produktet qe tregeton kjo kompani tashme jo vetem ne territorin shqipetar por edhe pertej kufijve te Shqiperise. Fale teknologjise dhe pajisjeve si dhe stafit te punes, mozaiket e vecanta te gurta, veprat e ndryshme te artit dekorativ te gurte ishin me kryesoret gjate nje vizite qe pati Corovoda On Line ne mbeshtetje te klimes se investimeve ne dhe nga Skrapari. Investimi vjen si nje nisme e Rushan Hoxha ndersa ne disa show room-e ne Itali ekspozohet Guri dekorativ i Skraparit. Por ne historine e suksesit te ketij biznesi jane cmimet e favorshme dhe madje edhe rastet e punimeve ne shtepi te vendasve ne Skrapar, Corovode e Polican po tregojne se guri dekorativ ka hyr tashme ne trend edhe ne lokalitetin tone. Corovoda On Line ne vijim pasqyron disa prej imazheve marre nga ky investim qe ndodhet ne Corovode. Real Stone gjendet ne Hyrjen e Corovodes prane Ish-NSHN ndersa ne kontakt ne distance per te interesuarit jepen: Mobile: +355 (0) 692565479 E-mail: hoxhaklea@yahoo.com
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA