• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovoda bashkohet… nga nje Qeveri e re. Pas shume vitesh bie bestitytnia Qe Skrapari gjithnje votonte kundra rrymes qeverisese.

Pas zgjedhjet 2013 sollen nje tjeter te re per Skraparin duke shpresuar ne ate qe quhet dhe pritet tashme politike e re qe do mund te largonte ndasite e krijuara ne Skrapar per bindjet politike me se shumti. Pas shume vitesh te pakten politikisht Qeveria e re e pritshme dhe vota e Skraparit do te flasin ne nje gjuhe, pasi prej kohesh vota e Skraparit nuk ka perkuar kurre me qeverine, thene ndryshe kur Skrapari votonte te majten ne qeveri fitonte e djathta. Thene ndryshe kjo shpesh here sillte nje qendrim me te limituar ne akordim grandesh e fondesh apo investimesh qe te pakten ne lokalitet konsideroheshin si ndeshkim duke e lene Skraparin ne meshiren e qeverive te meparshme. Por kete here bestitytnia e keqe mesa duket po rrezohet, ndonse ne komunitetin vendas jane te paket lideret lokale qe nxisin frymen bashkepunuese pertej bindjes politike. Ideja e krijimit te nje fryme te re bashkepunuese per vendin ne Skrapar me politika te reja lokale dhe kooperimi nxitet nga ky trend ne menyre qe e ardhmja e sfidave per komunitetin te jete me pozitive. Gjithesesi ajo qe tashme eshte fakt eshte nevoja e re per ta pare me te barabarte dhe pa ndasi politike jo vetem te majten ne Skrapar por edhe te djathten.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA