• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode. Ndertimet pa leje. Policia ne grupe pune per inspektime

Me heret ne oret e para te se henes 28 tetor 2013 grupe pune te Komisariatit Skrapar kryen inspektime ne disa prej subjekteve kryesisht subjekte tregetare ne Corovode. Nen tematiken e shtrire tashme ne nivel kombetar ne fokus jane ndertimet pa leje dhe verifikimet e dokumentacioneve respektive nga ndertuesit ne fjale. Ndonse veprime te tilla duken sikur jane ne kuader operacionesh ne fakt keto nisma do te jene pjese e punes se bluve referua kjo edhe strategjise ne nivel kombetar. Pergjithesisht ndertimet  ne Corovode pas 2000 kane nje natyre me specifike nga sa ne rrethe te kategorive te para ne Shqiperi. Prej vitesh ne Corovode me se paku 5 kateshe nuk mbahen mend se kur jane ndertuar per te fundit here. Kryesisht objektet qe kane elemente te ndertimeve pa leje kane pergjithesisht shtesa nje deri ne dy kateshe kryesisht apo ridemensionime te vogla.
© Corovoda On Line - Foto Arkiv 2013 Pamje nga Corovoda

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA