• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Te dehur. Shoqerohen per disa ore nga blute ne Corovode. Te dehur ne mesnate prishnin rendin

Gjate mbremjes mes se enjtes e se premtes 25/26 tetor 2013 punonjesit e policise shoqeruan disa persona keta te fundit ne gjendje te dehur qe ne rruget e Corovode prishnin rendin. Te bertiturat dhe shpesh here sharjet e dala "nga efekti pije" shqetesoi disa banore ne nje lagje prane qendres se Corovodes ndersa u ndaluan e shoqeruan per disa ore personat ne fjale. Ky eshte nje tjeter hap pozitiv i policise vendase te bluve pasi kjo rregjistrohet ne rastet e pakta te perfshira per prishje te rendit, ndersa kujtojme se ne Corovode perdoruesit dhe konsumuesit pa kriter te alkoolit jane te shumte dhe shpesh here sjellin problematika ne habitatet familjare ku banojne jo vetem per financat e tyre apo elementin social por edhe per habitatin komunitet. Gjithesesi ndalim ka qene vetem per pak ore ndersa shtetasit u ribene te vetedijshem.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA