• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode. Green Day Per nje Shqiperi te Paster. Edhe ekipi i ISSH Skrapar perkrahu inisiativen

Ky 22 nentor 2013 sikunder ne gjithe Shqiperine edhe ne Corovode gjeti perkrahjen. Ndonse ne manifeste te tilla vullnetare komuniteti i vogel i Corovodes shfaqet "gjykues" stafi i Agjensise Lokale te Sigurimeve Shoqerore Skrapar te premten ne oren 11:00 iu bashkengjit inisiatives kombetare te Green Day duke pastruar ne disa nder zonat ku kryhet tregu i madh i se shtunes me Corovode. Kjo nisme u pershendet edhe nga organizatoret e Green Day qe ne rrjetin social te tyre ne mes mijera klikimesh te asaj dite postuan edhe informacionin per Corovoden duke shkruar kete shenim:

  • Falenderojme edhe stafin e I.S.SH Skrapar qe iu bashkua kesaj nisme ne qytetin e Corovodes ne oren 11:00.
    Let's go Green! (FOTO 2)
Ne imazhin kryesor pjese nga ky aktivitet ne Corovode. ALSSH behet keshtu nje prej promotoreve te berjes se nje qyteti me te paster.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA