• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode. Ndeshkim per stafin e bankes se vetme Raiffeisein Bank. Largime nga puna

Disa shkarkime nga puna, levizje dhe ndryshime te qenesishme ndodhen kete fillim jave ne Corovode ne filialin e vetem te bankes Raiffeisen. Disa gabime madhore ne funksionimin ne pune besohet se kane qene keto arsyet qe se paku 4 nga 5 vetat e stafit te pesonin ndeshkime. Paraprakisht per corovoda on line u tha paraprakisht per 3 persona te larguar nga puna ndersa nje i katert qe bie nga funksioni dhe provizorisht mund te qendroj ne nje pozicion me te ulet deri ne nje moment te dyte. Ne Corovode funksionon vetem nje dege e kesaj banke dhe automati i vetem Cash i saj vlen edhe per komunat e Skraparit.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA