• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode. Prezantohet Shefi i Ri i Rendit ne Skrapar. Ndryshimi i pritshem prej disa ditesh

Sikunderse pritej eshte emeruar kete te enjte 21 nentor 2013 Shefi i Ri i Rendit ne Policine e Skraparit. Numri 2 i policise lokale u prezantua sot ne oret e paradites ne Corovode ndersa prej disa ditesh ndryshimet e reja organizative ne hierarki kane sjell nje situate me te qete te rendit ne komunitet. Ky ndryshim i bashkohet emerimeve te 2 javeve me pare ndersa u zgjodh Shefi i Komisariatit Skrapar, Shefi i Qarkullimit Rrugor dhe ai i Krimeve.Nuk ka shume detaje mbi informacionin dhe lajmi eshte nga burime jozyrtare.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA