• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode. Rishfaqen Kurset. Shume nxenes probleme ne nxenien shkollore

E mesa duket per fat te keq ajo cfare vitet me pare po japin si pasoje ne arsimin ne Corovode po shfaqet aktualisht me mungesa te thella ne procesin e nxenies dhe veshtiresite qe nxenesit kane ne lende te ndryshme. Ndonse te njejtat lende zhvillohen edhe ne procesin mesimor neper shkollat ku ata mesojne tashme moda e “kurseve” ka rinisur. Matematika dhe Anglishtja jane ne krye te lendeve per te cilat behet kurs nga persona te paautorizuar per kete proces. Shpesh-here perzgjedhjet klienteliste te stafit te mesimdhenies ne 3 shkollat e Corovodes behen ne baze deshire ndersa keqas cdo kush qe mbaron nje shkolle te larte madje me rezultate te ulta ne baze te ketyre kritereve pa patur mesimdhenien e nevojshme kushtezojne kete klime ku te vetmit qe ndiejne problematiken e mos shpjegimeve te sakta jane nxenesit qe per mesuesit e tyre shprehen sapo dalin nga shkolla. Mungesa e nje draft projekti lokal me aktoret dhe intelektualet e ketushem kushtezon dhe paragjykon cilindo ne kete sistem te ndertuar keqaz ku mesuesi nuk vleresohet per menyren sesi jep oren mesimore dhe sesa profesional eshte ne kete proces. Ndersa Corovoda prej ditesh di pranine e kurseve ne Zyren Rajonale te Arsimit nuk gjen asnje dokument lidhur me kete aktivitet jo ligjor.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA