• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Dita e Pavaresise. Corovode Aktiviteti do te mbahet pak pas ores 10:00 te se enjtes

Ndersa Shqiperia e kesaj te enjte 28 Nentor 2013 feston 101 Vite Pavaresi, edhe ne Corovode disa aktivitete qe perkedhelin ndjenjen kombetare do te zhvillohen kryesisht gjate paradites. Ne te pakten njerin prej tyre nje aktivitet do te mbahet ne oren 10:00 ne Sallen e Kinemase "Tefik Lapani" ndersa aktiviteti organizohet nga Komiteti i Vetereneve Skrapar dhe Falmijet e Deshmoreve Skrapar. Ne takim do te marrin pjese edhe drejtues te larte lokal ndersa nuk do te mungojne edhe elementet artistik.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA