• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Jozyrtare: Komuna Qender Skrapar "Nuk" ka lek per KEMP. Fondi: Ne pritje

Sipas disa reagimeve qe vijne nga banore te fshatrave prane Corovodes, pjese te njesise administrative te Komunes Qender thuhet ndonse smund ta konfirmojme ende zyrtarisht se njesia ne fajle nuk ka asnje para per tu shperndare perftuesve te trjatimit suport per invaliditet dhe Kemp. Ne nje reagim ardhur per Corovoda On Line nje prej banoreve citon se administrata e komunes iu ka pranuar gjendjen e veshtire dhe se jane ne pritje te ardhjes se fondit te ri. Per te njejten problematike veshtiresite financiare ka jo vetem ne kete njesi te Skraparit por edhe ne njesi te tjera madje edhe bashki ku perkrahja ekonomike ende nuk levrohet. Skrapari eshte nje nder zonat me varferi te larte ne vend.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA