• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Rreth 140 jane subjektet me Kasa Fiskale ne Corovode. Priten Kontrolle

Edhe perse nuk mund te thuhet zyrtarisht ne mes 210 subjekteve qe operojne ne Corovode besohet se rreth 140 jane te pajisur me kasa fiskale. Shifrat jane te peraferta por ajo qe eshte e sigurte ne te shumten e rasteve ka te bej me mos dhenien e kuponit tatimor per cdo blerje apo konsum. Pergjithesisht, pronaret e ketyre subjekteve nuk i shoqerojne arketimet me fature per bleresit. Ndersa do te priten disa ndryshime te para deri ne mes muajin nentor 2013 deri ne fundvit besohet se do te kete se paku 2 kontrolle ne Skrapar per tematikat ne fjale pra pajisjen me kase fiskale dhe dhenien e kuponit tatimor kjo si pjese e nje strategjie qe do te ndodh ne gjithe vendin.
© Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA