• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Websiti i huaj. Perfshin Corovoden ne rruget me te rrezikshme ne bote. Ja 10 raportet per Shqiperine

Ne nje websit te huaj qe pasqyron rruget me te keqia apo me te veshtira perndryshe me te rrezikshme edhe disa rruge qe lidhin Corovoden me komunat e tjera listohen ne postimet me te fundit qe jane ngarkuar vetem 2 dite me pare. Por Corovoda nuk eshte e vetme persa i perket rrugeve kryesore te Shqiperise me rrezikshmeri qe dangerousroads.org jep. Krahes Corovodes edhe 9 destinacione te veshtira per tu kapur permes rrugeve ne Shqiperi perfshijne segmentet Hani i Hotit - Vermosh, Qafa e Llogarase, Kote-Borsh, Rruga per Parkun e Drenoves, nje segment ne Barjam Curri per te arritur ne Kukes, Shkoder - Theth, Koplik - Theth, Rruga e Voskopojes si dhe rruga Tirane - Elbasan (rruga e vjeter nga Krraba).
Per Corovoden websiti bashkeshoqeron artikullin me 3 imazhe rrugesh te se njejtit segment qe lidh Corovoden dhe Permetin si dhe tek Bredhi i Drenoves (Pjese e Parkut te Drenoves mes Permetit dhe Korces). Ne pershkrimin e bere jepen veshtiresite e kesaj rruge vecanerisht nga shkarjet ne dimer dhe shume faktore te tjere. Fotot qe ne i pasqyrojme bashkengjitur jane marre nga ky itinerar qe websiti flet per Corovoden.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA