• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Alert: Corovode. Nxenes shperthejne kapsollat me efekte piroteknike brenda klasave. Nis si cdo fundvit "mania" e cmendur

Mbase i vetmi ze, Corovoda On Line qe me heret ka ngritur problematiken e pritshme edhe per keto festa te fundit te 2013s. Dhe sikunder pritej ende asnje mase konkrete. Pertej mesazhit, me heret gjate fundit te javes qe kaloi nxenes te ndryshem kane perfituar nga mugesa e kontrollit te mesuesve ndersa ne dyja shkollat 9 vjecare ne Corovode u raportuan zhurma te forta plasese fale disa fishekzjarreve qe tregetohen cuditerisht edhe per moshat nen 16 vjec. Lendet me efekte piroteknike kane nje fuqi te larte force shperthimi qe degjohet edhe ne distanca te largeta. Shume nxenes perfitojne nga pushimet 5 minuteshe te nderrimit te mesuesve per hedhjen madje ne 2 raste te ketyre lendeve ne brendesi te sobave te ngrohjes duke shperthyer dhe shfaqur panik ne mjediset shkollore. Mania e cmendur pritet te perhapet vecanerisht fundjaves se ardhshme mes 14-15 dhjetorit edhe ne rruget e Corovodes e favorizuar kjo nga tregetimi pa kriter i ketyre lendeve plasese per femije apo tregetimi i paligjshem i tyre nga biznese te nje natyre tjeter qe e kane te ndaluar tregetimin e tyre. Madje shume prej ketyre bizneseve jane prane mjediseve te shkollave 9 vjecare si dhe shkolles se mesme. Lendet ne fjale ne formen e kapsolave pervec prishjes se rendit publik qe shkaktohet nga ndezja e tyre dhe zhurma e forte plasese shpesh here kane rriskun e perdorimit te keq. 3 vjet me pare ne naten e nderrimit te viteve vetem nga nje kapsole e tille nje mjet ra ne flake ne qender te Corovodes ndersa rrjedhja e karburantit e ndihmuar nga ndezja e kapsoles ishin shkak.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA