• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Bllokohet nje firme qe punonte per nxjerrje pllakash guri ne Skrapar. Lajmi jozyrtar

Me heret u mesuan te plota detajet e nje operacioni ndodhur gjate javes qe lam pas. Gjithesesi mediatikisht ne nje flash raport nje firme qe punonte per nxjerrjen e perpunimin e materialeve te gurta pllaka guri u ndalua nga autoritetet per ushtrim aktiviteti ne menyre te paligjshme. Nen bllok mjete te renda qe perdoreshin per kete pune u ndaluan ndersa u raportua se edhe disa punetore krahu qe punojne per te siguruar te perditshmen nuk munden te punonin per shkak te mos pasjes nga ana e firmes te dokumentacioneve shoqerures per sigurimet. Ngjarja ndodhi fundjaven e dyte te dhjetorit.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA