• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Corovoda ne Ngjarjet Kryesore: Mars 2013 Ja cilat jane me kryesoret e Mars 2013 qe lam pas

Shembja e nje pjese te nje ure, nje shperthim prane Corovodes e shume raporte te tjera solli per Corovoda On Line ky muaj mars 2013. Ne vazhden e nje serie postimesh blogu yne sjell me kryesoret e muajit Mars 2013 per Skraparin:
Mars 2013
Corovode - Ne daten 3 mars 2013 Burime te Corovoda On Line mesuan se pak muaj me vone Komuniteti i Corovodes do te vleresohej me nje cmim si Qyteti i Paster.

Corovode - Ne 7 mars 2013 nje ngjarje ne Corovode ndersa nje ure u shemb ndersa nje mjet i tonazhit te larte po kalonte mbi te. Ne shtojcen me derrasa pesha e mjetit demtoi uren ndersa mjeti perfundoi nen kembezat e ures. Drejtuesi u lendua lehte ndersa imazhet qerkulluan ne blog

Corovode - Ne 7 mars 2013 ne festen e mesuesit sikurnderse mediatikisht preket gjithnje fenomeni dhurata me e vecante qe nxenesve te nje klase ne Corovode u ishte kerkuar nga nje mesuese ishte edhe nje smartphone.

Corovode - Ne 15 mars 2013 nje shperthim i ndodhur per shkak te punimeve prane nje ure demton disa objekte dhe mjete qe ndodheshin nen rrezen e fuqise shperthyese. Demet fatmiresisht mbeten materiale.

Corovode - Ne 16 mars 2013 ne nje njoftim te bere permes titrimit ne ekranin e televizonit kabllor Sh A Ujesjelles  lajmeroi gjendjen e veshtire si dhe ne njoftim u shpreh se pas dates 20 mars 2013 do te reduktoheshin oret e furnizimit me uje te pijshem.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA