• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: 2014 do te sjell surprizen e pare. "E-maili" Do te krijohet nje Qender Ditore per Femijet me PAK

Nje publikim i disa emaileve bere nga nje prej faqeve online te institucioneve shqipetare nga nje hacker i quajtur "Eagle0nymoUS_AL" perfshin edhe nje email sipas te cilit nje shkruese me inicialet M.D. si perfaqesuese e nje asosacioni qe ne shkrim quhet "ASED" ( Action de Soutien a l'Enfance Demunie), Gjeneve, ne brendesi te postimit citon edhe faktin se ne vitin e ardhshem 2014 permes nje donatori do te synohet ngritja e nje qendre ditore per femijet me Paaftesi te Kufizuar (PAK) ndersa ne tekst kerkohet edhe mbeshtetja e bashkise Corovode ne kete marreveshje. Tekstualisht ne shkrimin ne fjale lidhur me fragmentin ku citohet Corovoda thuhet:
"...dhe pas Vitit te Ri dhe projektin tjeter per ngritjen e nje Qendre Ditore, ne Bashkine Corovode, projekt me vlere 19.496.500 ALL. Te dyja keto projekte jane financuar serish nga donatori yne Medicor foundation i cili na kerkon nje garanci nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise per rihapjen e Qendres Ditore Gramsh si dhe per mbeshtetjen e saj ne respektimin e marreveshjeve me bashkite respektive."
Emaili daton ne daten 5 dhjetor 2013 ndersa u publikua se bashku me 178 eamile te tjera.
©Corovoda On Line 

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA