• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Cudia - Administratat leshojne vertetime me pagese por pa pulle postare. Cmimet variojne nga 100 - 200 lek

Krejtesisht ndryshe nga sa mund te kuptohet nga njerezit e thjeshte shume banore te Corovode te cileve problematikat e ndryshme qe mund te kene u erresojne pak mendjen ndersa per nje vertetim punonjesit mund te ti kerkojne 100 apo 200 lek te rinj. Problematikat qe i cojne perballe Zyrave te shtetit apo njesive vendore ne Skrapar shpesh here i bejne qe te kryejne sic "u thuhet" me deshiren per te mbaruar sa me shpejt pune. Pavaresisht institucioneve qe i leshojne keto vertetime per sa kohe qe ne brendesi te tyre nuk ngjiten pulla postare qe te kene vleren e lekut qe paguhet per kete sherbim dyshimet per abuzime te mundshme jane me te medha. Ne shume institucione vendimet e tilla qe kushtezojne pagese per kete sherbim vijne si pasoje e se djeshmes se shkuar tashme por gjithesesi ka ende administrata qe operojne me pagese. Ju kujtojme: Cdo vertetim apo dokument qe merrni nga Zyra te ndryshme per sa kohe nuk ka pulle postare me vleren e lekut te mbishkruar ne pulle, automatikisht kjo nenkupton qe ju nuk keni perse te paguani kete sherbim.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA