• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Kontrolle dhe gjoba. Shume abonente debitore dhe lidhje te jashteligjshme te energjise

Nje kontroll i befte gjate se premtes 6 dhjetor 2013 i Drejtorise Rajonale te Cez Shperndarje pati ne fokus dhjetra subjekte ne Corovode. Ne shume prej tyre u nderprene lidhjet e energjise elektrike per shkak te mos pagimit prej muajsh te energjise elektrike. Po ashtu nga kontrollet ne disa raste u penalizuan disa shtetas per lidhje te paligjshme te energjise elektrike. Ne fundin e dites shume arketime erdhen edhe nga subjekte te aktiviteteve tregetare te cilet nuk kishin paguar energjine elektrike. Kontrolle te tilla do te vazhdojne ne befasine e javeve ne vijim per te parandaluar cdo abuzim
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA