• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Prej 2 ditesh pa uje. Defekti prek se paku 3 lagje te qytetit te Corovodes

Prej se shtunes 30 nentor 2013 disa lagje ne Corovode po ndiejne mungesen e ujit te pijshem ne cezma. Si pasoje me dhjetra jane qytetaret qe i drejtohen burimeve natyrore qe ndodhen ne zonat e peraferta ndersa kudo sheh bidonat, kovat apo mjetet e tjera ujembledhese permes se cilave sigurohet disi prania e ujit te pijshem. E gjithe situata besohet se vjen nga nje defekt ne sistemin e furnizimit me Uje te Pijshem defekt qe kushtezohet nga prishja e se paku disa elementeve te kushtueshem dhe qe me veshtiresi gjenden ne tregun vendas (thuhet paraprakisht por kjo nuk eshte zyrtare). Si pasoje banoret e se paku 3 lagjeve ne Corovode, Lagjes "5 Shtatori", Lagjia e Re si dhe Lagjia "2 Dhjetori" (ne disa raporte edhe disa familje prane lagjes "Estref Caka") po vuajne mungesen e ujit te pijshem. Vetem Lagjet "Clirimi" dhe "Hasan Seitaj" nuk preken nga ky defekt ndersa nga vete institucioni po punohet per sigurimin sa me pare te zgjidhjes.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA