• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Projekti i ri i Sheshit Qendror. Te premten 20 dhjetor 2013 prezantimi zyrtar

Kete te premte 20 dhjetor 2013 Bashkia Corovode do te njoh qytetaret e saj me projektin e ri te qendres se qytetit. Projekti i ri do te prezantohet ne nje aktivitet qe do te mbahet rreth ores 11:00 ndersa nen tematik eventi do te mbaj emrin 'Rikonceptimi dhe Ristrukturimi i Sheshit "Riza Cerova". Ne aktivitet pritet te marrin pjese edhe drejtues te larte politik te Qarkut si edhe deputete te zones. Qendra e qytetit te Corovodes pritet te ndryshoj thuajse totalisht imazhin krahesuar me ate aktual. Sikunder Corovoda On Line e ka paraprire gjate javes se pare te dhjetorit kete lajm ne ate kohe te pakonfirmuar sipas gjasave projekti do te ngjahsoj me skice idene e prezantuar ne 2011 gjate elektoraleve lokale te atehershme.
© Corovoda On Line / Ne imazh Maketi 2011 i ketij Projekti

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA