• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Mbyllet Sondimi vjetor: Corovoda On Line Shpall Fituesin e Personaliteti 2013 per Skraparin. Dhe fituesi eshte....

Sadik Xhaferraj eshte shpallur kandidatura fituese e sondazhit vjetor 2013 te blogut Corovoda On Line. Gjeografi dhe Historiani i njohur ne Skraparnje nder njerezit Dishupej te Arsimit ne Corovode me se shumti, Sadik Xhaferraj ishte perzgjedhja fituese e ndjekesve online te Blogut tone. Ai shpallet leshtu Fituesi i Edicionit te Katert te sondazhit qe organizohet cdo vit me ndjekesit online. Kete vit ne gare ishin gjithesej 8 kandidatura emra te njohur me Skraparin dhe me lidhje origjine apo kontributi me Skraparin. Ne edicionin e trete ky sondazh u fitua nga Modeli Eraldo Musabelliu me 33.7% te votave ku u shpall Personaliteti i Vitit 2012. Ndersa ne edicionin e 2011 fitues ishte gazetari investigativ Artan Hoxha i cili e fitoi kete sondazh. Ne 2010 Ilir Meta u shpall fitues i sondazhit te pare te 2010. Rezultatet e sondazhit  ketij edicioni 2013 te shprehura ne perqindje per secilin prej nominimeve ishin:
1. Sadik Xhaferraj = 33.17% (69 vota)
2. Muharrem Baze = 13.46% (28 vota)
3. Ilva Tare = 12.98 % (27 vota)
4. Ilirjan Celibashi = 12.5% (26 vota)
5. Veprore Xhaja = 10.58% (22 vota)
6. Mustafa Ibro = 7.21% (15 vota)
7. Sako Satka = 5.29% (11 vota)
8. Orgesa Zaimi = 4.91 (10 vota)

Gjithesej ne Sondazh votuan 208 votues te vlefshem permes nje sistemi ku nga Nje Kompjuter Vota Numerohej vetem nje here. Corovoda On Line keshtu mbylli pak pas ores 16:00 te dates 22 dhjetor 2013 sondimin ne fjale ndersa do te takohemi serisht ne vitin e ardhshem
+Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA