• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ndryshimet ne Administrate: Prezantohet Rezart Hoxha Drejtuesi i Zyres se Rregjistrimit te Pasurise ne Corovode

Eshte prezantuar paraditen e sotme e hene 2 dhjetor 2013 drejtuesi i ri i Zyres se Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Skrapar. Rezart Hoxha do te jete drejtuesi i ri ne kete detyre ndersa prezantimi zyrtar u be nen pranine e NenPrefektit te Qarkut Berat z. Fatos Hasanaj dhe stafit. Keto ishin ndryshime te pritshme ndersa e thene mediatiisht shume pak ndryshime te tjera priten ne pozicionet e larta drejtuese ne Corovode.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA