• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Permiresohet gjendja e rruges hyrese per ne Corovode. Prej ditesh mjete te renda po "rilevojne" cilesine e rruges. VIDEO

Prej mese 10 ditesh ne nje ritual me intesiv se me pare mjete te renda u shfaqen ne pak kilometrat e rrenuar qe mundesojne hyrjen ne Corovode. Prej vitesh ne nje gjatesi prej afro 2.5 kilometra rruga ishte kthyer ne nje proble serioz vecanerisht per drejtuesit e mjeteve. Edhe pse cakullimi apo nivelimi i rruges tashme jane kryer ne pjesen me te madhe te tyre ende problematika nuk ka marre zgjidhje perfundimtare deri ne asfaltimin e ketij segmenti. Perpos kesaj disa segmente ne zona te caktuara te rruges ende mbartin veshtiresi sidomos per ditet e rreshjeve dimerore pasi fenomenet e shkarje te dherave apo materialeve te gurta apo ne nje rast edhe mos mbajtjen e tabanit te rruges e bejne ende problematike kete segment. Jozyrtarisht besohet se gjithcka do te rregullohet se shpejti dhe besohet se nje segment rruge kur kjo e fundit mund te pesoj shkarje mund te evitohet i gjithe segmenti ne fjale. Sipas Corovoda On Line ka qene interesimi i deputeteve te Skraparit qe kane bere te mundur rikthimin e mjeteve ne rregullimin e kesaj pjese. Ne videon ne bashkengjitje Corovoda On Line ju ripropozon gjendjen e dikurshme te kesaj rruge.

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA