• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Permiresohet Rruga ne Hyrje te Corovodes. Rruga mund te ndryshoj drejtimin ne te ardhmen

Ndersa prej muajsh segmenti ne hyrje te Corovodes ka qene tejet i veshtire sidomos per drejtuesit e mjeteve te ulta me se fundmi gjendja e rruges ne fjale me nje gjatesi te perafert ne rreth 3 kilometra eshte permiresuar ndjeshem, Aksi rrugor ne  fjale ishte kthyer prej kohesh ne nje shqetesim me shume jo vetem per vendasit por edhe per vizitoret e Corovodes apo fshatrave te Komunave respektive. Por sipas nje burimi mendohet se tek vendi i quajtur Buzuq rruga do te devijoj per ne drejtimin tjeter pra mund te kaloj per nga ana e malit ku ndodhet fshati Munushtir ndersa do te ndertohet nje ure e madhe mbi lumin Osum ne kete pjese cka do te ndryshoj edhe pjesen hyrese per ne Corovode.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA