• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Projekti: Corovoda merr 7 komunat perreth. Bogova i kalon Policanit. Ndarja administrative per Skraparin do te konkretizohet ne tetor 2014

Ideja e re e ndarjes se re administrative qe do te synoj renien e Komunave te cilat nuk kane nje numer prej 20 000 banoresh ne njesite e tyre do te prek edhe Skraparin. Ndonse ende nuk mund te kemi nje version perfundimtar sipas disa zerave opsionet paraprake shohin idene qe shtate komunat e Skraparit perkatesisht, Vendresha, Potomi, Gjerbesi, Zhepa, Leshnje, Cepan, Komuna Qender do te shkrihen ne njesine Administrative te Corovodes. Ndonse mbetet per tu analizuar largesa gjeografike ka dhe nje opsion te dyte sipas te cilit dy bashkite Polican dhe Corovode mund te shkrihen ne nje dhe te krijohet edhe nje Komune sipas ketij varianti te dyte. Per t'ju rikthyer alternatives se pare ku sipas kesaj alternative komuna e Bogoves mund te shkrihet nen Policanin dhe ky i fundit te marre edhe disa Komuna te Beratit.
Ndarja e re administrative eshte pranuar si nga mazhoranca edhe opozita ne Shqiperi. Kjo ide do te bazohet ne 36 rrethe dhe nje numer me te vogel komunash nga sa ka aktualisht. Gjithesesi projekti i plote mund te mesohet ne tetor 2014.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA