• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Websiti: Fotoja e ngarkuar nga Policani. Trashegimia Kulturore. Te mbrohet Parku Kombetar i Malit te Tomorrit

Ne rotoret tane te kerkimit Corovoda On Line i referohet keshtu nje postimi bere me heret ne nje nder websitet qe Qeveria Shqipetare ka krijuat per Trashegimine Kulturore dhe denoncimet e ndryshme te qytetareve qe mund te bejne per mbrojtjen e saj. Sipas ngarkimit te deri taes 25 dhjetor 2013 ora 07:00 ne 47 foto denoncime figuron edhe nje imazh qe i referohet nje Pikture te Edward Lear ne 1848 ndersa bashkengjitur saj nen koment thuhet:
  • VENDNDODHJA E NDERTIMIT: Parku Kombetar i Malit te Tomorrit
  • RRETHI: Skrapar
  • QYTETI / FSHATI: Poliçan
  • PERSHKRIM: Nuk e di se per sa shqiptare mali i Tomorrit konsiderohet si nje monument trashegimie. Une denoncoj dhunen sistematike ndaj ketij mali dhe natyres se tij. Vec Herodoti ia ka ditur rendesine ketij mali thua?

Ne shenim denoncohet sipas shkruesit ajo qe ai e quan Dhuna Sistematike ndaj ketij mali dhe natyres se tij.
Ne bashkengjitje Imazhi eshte nje foto web qe i referohet ketij postimi shkeputur nga faqja shpetothesarin.com
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA