• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovode: Aktiviteti u mbajt dje. Perkujtohet 68 vjetori i Shpalljes se Shqiperise Republike. Ja titujt e nderit te shperndare nje dite me pare

Nje dite me pare ne Corovode pak pas ores 10:00 ne nje takim mes veteraneve dhe pasardhesve u kujtua 68 vjetori i shpalljes se Shqiperise Republike. Kjo date eshte e kujtueshme ne Corovode pasi pikerisht shpallja e Shqiperise Republike ndodhi pas zgjedhjeve te para te zhvilluara ne Shqiperine e lire te mbajtura ne 2 dhjetor 1945. Nje prej lagjeve ne Corovode mban ende emrin lagjia "2 Dhjetori" per nder te ketyre zgjedhjeve. Per tu rikthyer tek lajmi i dates 11.1.2014. Ne aktivitetin e mbajtur dje te pranishem krahes dhjetra veteraneve e pasardhesve moren pjese edhe Nenprefekti i Qarkut Fatos Hasanaj si dhe Nenkryetarja e Bashkise Corovode Anila Shenjtolli. Fjala e hapjes u mbajt nga Kryetari i Komitetit te Veteraneve Skrapar Enver Naska ku nder te tjera ne fjalen e ti ai tha ... " Me ndryshimet qe kane ndodhur pas viteve 90te kjo ngjarje e shenuar ne historine e popullit tone eshte lene ne harrese nga te gjithe qeverite qe kane ardhur ne pushtet...". Me tej aktiviteti vijoi me fjalen e Sekretarit te Komitetit te Veteraneve te LANC Bashkim Sulejmani dhe aktiviteti vijoi me shperndarjen e titujve "Nderi i Organizates se LANC"
U vleresuan ne keto cmime:
1. Novrus Ago - veteran
2. Veli Bekteshi - veteran
3. Novrus Aliaj - veteran
4. Biliman Mehmetaj - veteran
5. Haxhi Kaloci - pasardhes
6. Kasem Caka - pasardhes
7. Harulla Cela - pasardhes
8. Adil Hasani - pasardhes
9. Vrenos Zylfo - pasardhes

Aktiviteti zgjati rreth 90 minuta dhe u mbyll me urimet per nje vit te ri 2014 sa me te mire.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA