• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Radhe te gjata ne filialin e vetem te Bankes ne Corovode. Problematika qe nga fund viti 2013

Radhe te gjata njerezish ne pritje te sherbimeve  bankare. Prej  mes dhjetorit 2013 e deri keto dite te para te janarit 2014 filiali i vetem i nje banke qe operon ne Corovode eshte mese i mbushur me njerez qe presin per trasaksione te ndryshme. Situata eshte bere problematike prej me shume se 20 ditesh ndersa ende nuk dihet se kur kjo do ti rikthehet normalitetit ndersa ne sportel operohet vetem me nje punonjes. Perfituesit e ndihmes ekonomike, apo persona perfaqesues te bizneseve por edhe rpunonjes te administratave qe jane ne pritje te marrjes se pagave jane thujase cdo dite armata e pritjes. Ne Corovode operon vetem nje filial bankar ai i Raiffeisen Bank dhe per gjithe Skraparin ekziston vetem nje ATM.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA