• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Nen testim. Nga 13 janari 2014 shume arsimtare ne Corovode do ti nenshtrohen testimeve per pergatitjen profesionale

Jozyrtarisht mesohet se nga kjo e hene 13 janar 2014 nuk do te jene me nxenesit ne provim por mesuesit dhe stafi edukativo arsimor ne varesi. Strategjia e re e Arsimit dikton keto ndryshime ne varesi edhe te shume problematikave te rregjistruara vecanerisht nen vakumin zgjedhor te 2013 ku shume emerime pa kriter dhe shkelje te tjera u nxorren nga nje kontroll auditi ne Zyren Arsimore ne Skrapar. Gjithesesi testimet e reja vijne edhe ne kuader te pergatitjes profesionale edhe te shume mesuesve "te rinj" per nga mosha qe ne shumten e rasteve kane paraqitur thjesht nje diplome por qe nuk arrijne te japin apo menaxhojne ne oret mesimore. Sipas strategjise se re ne nivel Kombetar ndryshimet qe me pas do te shkojne edhe ne nivel drejtuesish do te kerkojne edhe kooperimin me komunitetin e prinderve.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA