• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Cokollata prej floriri te paster ekspozohet ne Tokio. Ekspozita zgjat deri ne 25 shkurt

Gjithcka prej floriri te paster. Madje te kulluar. Kete mesjave ne Tokio ne nje ekspozite nje modele aziatike u shfaq duke kafshuar nje cokollate te vecante e gjitha prej ari te kulluar. Eventi qe po mbahet ne Japoni ne kryeqendren Tokio dhe do te zgjas deri ne 25 shkurt 2014. Brenda ekspozites eshte edhe nje ari gati 1 meter i larte i gjithi prej ari apo Helly Kitty qe shkelqen ne flori. Fotoja ne bashkengjitje eshte nga ky event.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA